Rowdy Baby Song Lyrics: Maari 2, the sequel to Dhanush's 2016 Tamil film Maari, will be filmed in both Tamil and Telugu concurrently so that it may be released as a bilingual film. The motion picture that Balaji Mohan directed. Sai Pallavi, who is well known for her performance in Premam, portrays the female protagonist in this movie. This film features the composition work of Yuvan Shankar Raja. Tovino Thomas, an actor who performs in Malayalam, has been cast in the role of the adversary. Sai Pallavi will be appearing in her second movie in Tamil, Maari 2, following the forthcoming film Karu, which will be directed by AL Vijay.

Maari, played by Dhanush, is a fun-loving don, and he has returned with his buddy Velu, played by Krishna. Velu is the son of a don who has since passed away. It just so happens that Maari and Velu are really good friends. When they are presented with a business opportunity in the drug trade, the Gangadhar Beeja, played by Tovino Thomas, takes advantage of the situation and causes problems for them. The remainder of the narrative, which focuses on Maari's interactions with Beeja, may be seen on the big screen.
Details of Rowdy Baby Song and Lyrics:
Movie Name : Maari 2
Song Name : Rowdy Baby
Starring : Dhanush and Sai Pallavi
Music Director: Yuvan Shankar Raja
Singer : Dhanush and Dhee
Lyricist : Dhanush
Rowdy Baby Song Lyrics in English:
Hey En Goli Sodaave
En Kari Kozhambe
Un Kutty Puppy Naan
Take Me Take Me
Hey Silku Satta
Nee Weightu Katta
Love Sotta Sotta
Talk Me Talk Me
Aei My Dear Machan
Nee Manasu Vechaa
Namma Orasikkalam
Nenju Jigu Jigu Jaa
Hey My Dear Rani
En Dream'la Vaa Nee
Namma Onnaa Sera
Fire Paththikkiruchaa
Raa Namma Beachu Pakkam Pothaam
Oru Dappaang Kuthu Vesthaam
Nee Ennudaiya Rowdy Baby
Raa You are My Only Girl Friendu
I Will Give You Poochendu
We'll Make Us New Trendu Baby
Pothaam Vesthaam Rowdy Baby
Girl Friendu Poochendu New Trendu Baby
Rowdy Baby Rowdy Baby
Unnale Aei Moodaachu
My Hormone-u Balance-u Damage-u
Aei Kamakchi En Meenakshi
Indha Maarikkum Unmela Kannaachi
One Plus Onu Two Maamaa
You Plus Me Three Maamaa
Vaadi Jansi Rani En Krishnaveni
I'll Buy You Pony Aththa Otteenu Vaa Nee
En Mandhiravadhi Nee Kedikku Kedi
Naan Unnulla Paadhi Namma Semma Jodi
Rowdy Baby Aei
Rowdy Baby Rowdy Baby Rowdy Baby
Rowdy Baby Rowdy Rowdy Rowdy Baby
Rowdy Baby Rowdy Baby Rowdy Baby
Hey En Goli Sodaave
En Kari Kozhambe
Un Kutty Puppy Naan
Take Me Take Me
Hey Silku Satta
Nee Weightu Katta
Loveu Sotta Sotta
Talk Me Talk Me
Aei My Dear Machan
Nee Manasu Vechaa
Namma Orasikkalam
Nenju Jigu Jigu Jaa
Hey My Dear Rani
En Dream'la Vaa Nee
Namma Onnaa Seraa
Fire Pathikkiruchaa
Raa Namma Beachu Pakkam Pothaam
Oru Dappaang Kuthu Vesthaam
Nee Ennudaiya Rowdy Baby
Raa You are My Only Girl Friendu
I Will Give You Poochendu
We'll Make Us New Trendu Baby
Rowdy Baby Rowdy Baby Rowdy Baby Rowdy Baby
Rowdy Baby Rowdy Baby Rowdy Baby Rowdy Baby
Rowdy Baby Rowdy Baby ....
Rowdy Baby Song Lyrics in Tamil:
பெண் : ஹே என் கோலி சோடாவே
என் கறி கொழம்பே உன் குட்டி பப்பி நான்
டேக் மீ டேக் மீ
ஆண் : ஹே என் சிலுக்கு சட்ட
நீ வெயிட்டு கட்ட லவ் சொட்ட சொட்ட
டாக் மீ டாக் மீ
பெண் : ஹே மை டியர் மச்சான் நீ மனசு வெச்சா
நம்ம ஒரசிக்கலாம்
நெஞ்சு ஜிகு ஜிகு ஜா
ஆண் : மை டியர் ராணி என் ட்ரீம்ல வா நீ
நம்ம ஒண்ணா சேர பையர் பத்திகிருச்சா
பெண் : ரா நம்ம பீச் பக்கம் போத்தாம்
ஒரு டப்பாங் குத்து வேஸ்த்தாம்
நீ என்னுடைய ரவுடி பேபி
ஆண் : ரா யூ ஆர் மை ஒன்லி கேர்ள் பிரண்டு
ஐ வில் கிவ் யூ பூச்செண்டு
வீ வில் மேக் அஸ் நியூ டிரென்டு பேபி
பெண் : போத்தாம்.. வேஸ்த்தாம்.. ரவுடி பேபி
ஆண் : கேர்ள் பிரண்டு.. பூச்செண்டு.. நியூ டிரென்டு பேபி
பெண் : ரவுடி பேபி ரா ரா ரவுடி பேபி
பெண் : உன்னாலே ஏய் மூடாச்சு மை ஹார்மோனு
பேலன்ஸு டேமேஜ்
ஆண் : ஏய் காமாட்சி என் மீனாட்சி இந்த
மாரிக்கும் உன் மேல கண்ணாச்சு
பெண் : ஒன் பிளஸ் ஒன்னு டூ மாமா
யூ பிளஸ் மீ த்ரீ மாமா
ஆண் : வாடி ஜான்சி ராணி என் கிருஷ்ணவேணி
ஐ வில் பை யூ போனி அத ஓட்டின்னு வா நீ
பெண் : என் மந்திரவாதி நீ கேடிக்கு கேடி
நான் உன்னுல பாதி நம்ம செம ஜோடி
பெண் : ரவுடி பேபி ஹே ரவுடி பேபி ரவுடி பேபி
ரவுடி ரவுடி
பெண் : {ரவுடி பேபி
ஆண் : ஹாஹான் ஹாஹான் }(3)
ஆண் : ஹே என் கோலி சோடாவே
என் கறி கொழம்பே உன் குட்டி பப்பி நான்
டேக் மீ டேக் மீ
பெண் : ஹே என் சிலுக்கு சட்ட நீ
வெயிட்டு கட்ட லவ் சொட்ட சொட்ட
டாக் மீ டாக் மீ
பெண் : மை டியர் மச்சான்
ஆண் : ஹாஹான் ஹாஹான்
பெண் : நீ மனசு வெச்சா
ஆண் : ஹாஹான் ஹாஹான்
பெண் : நம்ம ஒரசிக்கலாம்
ஆண் : ஹாஹான் ஹாஹான்
பெண் : நெஞ்சு ஜிகு ஜிகு ஜா
ஆண் : ஹே ஹே ஹே
ஆண் : மை டியர் ராணி என் ட்ரீம்ல வா நீ
நம்ம ஒண்ணா சேர பையர் பத்திகிருச்சா
பெண் : ரா நம்ம பீச் பக்கம் போத்தாம்
ஒரு டப்பாங் குத்து வேஸ்த்தாம்
நீ என்னுடைய ரவுடி பேபி
ஆண் : ரா யூ ஆர் மை ஒன்லி கேர்ள் பிரண்டு
ஐ வில் கிவ் யூ பூச்செண்டு
வீ வில் மேக் அஸ் நியூ டிரென்டு பேபி
பெண் : ரவுடி பேபி ரவுடி பேபி
ரவுடி பேபி ரவுடி பேபி
ரவுடி பேபி……
பெண் : {ரவுடி பேபி
ஆண் : ஹாஹான் ஹாஹான் }(3)
பெண் : {ரவுடி பேபி
ஆண் : ஹாஹான் ஹாஹான் }(3)
பெண் : ரவுடி பேபி
Rowdy Baby - Lyric Video:
Watch the "Rowdy Baby " Tamil song lyrics video from the "Maari 2" movie.
We hope you enjoy this "Rowdy Baby" song lyrics and don't forget to share this with your friends and family. Please follow us for more latest and old song lyrics updates. Thanks for your visit.
Other Search Terms:
- Rowdy Baby Song Lyrics in Tamil,
- Rowdy Baby Song Lyrics,
- Rowdy Baby Song Lyrics in English,
- Rowdy Baby Song in Tamil Download,
- Rowdy Baby Video Song Download.